• 8 pers

  • 20 minutter

Antipasti – grillet aubergine, squash og grønne asparges

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • olivenolie
  • salt
  • peber
  • tørret timian

energifordeling

  • Protein: 1 g.
  • Kulhydrater: 4 g.
  • Fedt: 3 g.
  • Energifor./ pers: 63 kcal
  • Fedtenergi: 59 %

det skal du gøre

Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække og skær rodenden til. Skær squash i skiver. Skær aubergine i skiver. Læg grøntsagerne i en skål med olivenolie, salt og peber. Grill på grillpande indendørs eller udendørs på grillen der, først aubergine, så squash og asparges. Læg det grillede til afkøling på fedtsugende papir og drys med tørret timian.

tips

Alternativ til tørret timian: tørret rosmarin eller tørret oregano. Disse grillede grøntsager fungerer både som antipasti, altså en lille forret, eller som tilbehør til magert kød, fisk eller grøntsager. Som dele af salat eller sandwich.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.