• 6 pers

  • 4530 minutter

Andesteg

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 1 hel rødløg
  • 1 hel and
  • 2 æbler
  • 10 svesker
  • Lidt salt

energifordeling

  • Protein: 12 g.
  • Kulhydrater: 8 g.
  • Fedt: 18 g.
  • Energifor./ pers: 473 kcal
  • Fedtenergi: 67 %

det skal du gøre

Tø af anden op i køleskab i 2 døgn. Tag posen med indvolde og hals ud, tag tingene ud af posen og læg det i en gryde, stil det på køl, til du skal lave saucen. Rens anden indvendig for eventuelle rester af indmad. Dup den tør indvendigt og udvendigt. Gnid den med salt. Skær æbler og løg i tern. Fyld anden med svesker, æbler og løg. Bind evt. lårene sammen med en bomuldssnor. Læg anden i et ovnfast fad, med brystsiden opad. Stil fadet i en kold ovn og stil nu temperaturen på 150 grader. Anden skal stege i 3 timer. Først en time med brystsiden opad, så vendes anden og steger en time, og anden vendes igen med brystsiden opad og steger færdig den sidste time. Partér anden og læg den i et ovnfast fad og stil den i 200 grader varm ovn, lige umiddelbart inden servering, i ca. 12 minutter.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.