• 6 pers

  • 80 minutter

Andesauce

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 1 lever
  • 1 krås
  • 1 hjerte
  • 1 hals
  • 1 gult løg
  • 1 porre
  • 1 gulerod
  • 1 skive knoldselleri
  • Lidt salt
  • 2 spsk. andefedt
  • 4 spsk. hvedemel
  • 1,5 dl andefond
  • 2 dl andefond
  • 2 dl minimælk
  • Lidt madkulør
  • Lidt peber
  • 1 spsk. ribsgelé

energifordeling

  • Protein: 1 g.
  • Kulhydrater: 8 g.
  • Fedt: 1 g.
  • Energifor./ pers: 102 kcal
  • Fedtenergi: 28 %

det skal du gøre

Kom lever, kråse, hjerte og hals fra en and i en gryde, overhæld dette med vand og kom istandgjort løg, porre, gulerod og selleri ved. Kom vand ved, så det dækker ingredienserne, kom lidt salt ved og kog op. Lad det simre i en time. Si det. Smelt andefedtet i en gryde, kom vel med og pisk. Spæd nu med andefond fra stegning af and og andefonden, kogt på indmad, hals og urter. Pisk. Kom mælken i og pisk. Kom madkulør i og pisk. Lad saucen simre i 5 minutter, smag til med salt, peber og ribsgelé. Andefond fra stegning af and: Når anden er stegt, hældes den væske, der er i bunden af det fad, anden er stegt i, i en skål. Fedtet vil lægge sig foroven, fonden, ca. 1,5 dl, i bunden af skålen.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.