• 4 pers

  • 15 minutter

Ananas- og jordbærcarpaccio med vaniljeis og hasselnødder

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 20 hasselnøddekerner
  • 1 ananas, frisk
  • 1 bakke jordbær, friske
  • 4 kugler is

energifordeling

  • Protein: 1 g.
  • Kulhydrater: 12 g.
  • Fedt: 3 g.
  • Energifor./ pers: 190 kcal
  • Fedtenergi: 34 %

det skal du gøre

Rist nødderne let på en tør pande, hak dem. Gør ananas og jordbær i stand. Skær ananas og jordbær i ultratynde skiver. Hvis du har en pålægsmaskine, så brug den. Ellers et juliennejern/en mandolin eller håndkraft med en meget skarp kniv. Det er de ultrafine skiver, der er det raffinerede ved denne ret, så gå efter ultratyndt her. Anret ananas med jordbær, is og nødder.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.