• 4 pers

  • 60 minutter

Agurkesuppe med rejer

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 200 g rejer, fersk
  • peber
  • salt
  • 200 g cremefraiche
  • 200 g skyr
  • 1 bundt persille
  • 4 forårsløg
  • 2 agurker
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • rustikt lyst brød

energifordeling

  • Protein: 4 g.
  • Kulhydrater: 7 g.
  • Fedt: 2 g.
  • Energifor./ pers: 364 kcal
  • Fedtenergi: 31 %

det skal du gøre

Lav bouillonen og lad den afkøle. Del agurkerne på langs, skrab kernerne ud med en teske. Skær kødet i mindre stykker. Gør forårsløg i stand og skær dem i mindre stykker. Skyl og nip persille. Blend bouillon med agurk, forårsløg, skyr og cremefraiche og smag til med salt, peber og persille. Stil suppen på køl i 30 minutter. Dræn og skyl rejer. Anret suppen med rejer og servér med lunt brød.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.