• 4 pers

  • 15 minutter

Abrikoser marineret i hyldeblomst og vaniljecreme

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 2 dl piskefløde
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 dl hyldeblomstsaft
  • 600 g abrikoser, friske
  • 1 stang vanilje

energifordeling

  • Kulhydrater: 19 g.
  • Fedt: 7 g.
  • Energifor./ pers: 380 kcal
  • Fedtenergi: 45 %

det skal du gøre

Del abrikoserne og fjern stenen, skær kødet i både. Læg dem i et glas eller en bøtte og hæld hyldeblomstsaft og citronover. Stil på køl. Pisk fløden med vaniljekorn. Anret abrikoserne med flødeskum på toppen.

tips

For at sænke fedtniviauet, kan man vælge cremefraiche eller skyr i stedet for flødeskum.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.