i fakta sker der
ting og sager.

Vi er lige nu i gang med at ombygge alle vores 4xx butikker, så de bliver mere overskuelige og flinke at handle i. Hvis din lokale fakta ikke har fået turen endnu, så kan du godt glæde dig.

vi har helt
sikkert en idé til
aftensmaden.

læs mere

De nye butikker kommer til at være fyldt med madidéer og inspiration til aftensmaden. Du kommer blandt meget andet til at møde vores verdenshjørne, hvor vi har samlet alt det, du skal bruge for at give dig selv en på smagsopleveren.  Samtidig fylder vi selvfølgelig hylderne med masser af god hverdagskvalitet til en lav pris. 

Danmarks
måske flinkeste
discountbutik.

læs mere

I alle vores butikker har vi allerede i dag en helt særlig flaskeautomat. En hvor du kan donere din pant til Hus Forbi. Målet er at indsamle 1 million kr. om året til de socialt udsatte, der enten er eller har været hjemløse. Som en del af samarbejdet med Hus Forbi byder vi selvfølgelig også deres sælgere indenfor, så de ikke skal stå ude i regn og blæst for at sælge deres avis. Sig pænt goddag eller send et lille smil. De små ting gør en stor forskel.

så mange fordele,
at det virkelig
rabatter.

læs mere

Fakta er er en del af Coop. Og i Coop elsker vi mad. Det betyder at vi sammen med dig vil skabe gode smagsoplevelser. Prøv fx en af de over 100 forskellige varer fra Smag Forskellen. Det er en vareserie af nøje udvalgte produkter, som er skabt for at sætte ekstra smag på din hverdag. 


Som en del af Coop kan du selvfølgelig også optjene point og få medlemsrabatter med dit Coop-kort, når du handler hos os. 

vi gi’r en
kvajebajer og
pengene igen.

læs mere

De nye butikker bliver også starten på et nyt fakta, hvor det er nemmere at finde inspiration til aftensmaden. Hurtigere at få indkøbene overstået. Og sjovere at handle discount. 

ros, ris eller pasta.

så lad os høre fra dig.

Hvis du har noget på hjerte, skal du endelig bare give lyd. Ring til vores kundeservice på +45 4386 4386 mellem kl. 12-15 alle hverdage eller skriv til os på facebook.dk/fakta. Du kan også bruge vores email-formular på coop.dk

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.