karriere i fakta

 

 

 

 

 

find din rette
hylde i fakta.

Vores kæde er en uformel og dynamisk organisation, der udover alle vores butikker, omfatter et hovedkontor i Albertslund. I fakta er der rig mulighed for at finde udfordringer, som passer den enkelte, og fakta er stedet for den, som ønsker stort ansvar og spændende opgaver. For den som gør det godt, er der mulighed for at avancere og samtidig styrke ens kompetencer.

 

 

 

 

Vi lægger stor vægt på at vores medarbejdere er klædt godt på til at kunne løse opgaverne gennem uddannelse og udvikling. Vores kolleger i fakta er rigtig glade for at være her, og det de særligt sætter pris på er stemningen, det gode teamwork, den uformelle tone og det høje tempo. Hvis du vil vide mere, kan du også se vores karrierefilm ovenfor og se mere i vores karrierefolder til venstre.

 

 

bliv souschef.

Souschefen er butikchefens højre hånd og har derfor medansvaret for driften af butikken. Som souchef i fakta er du derfor i tæt dialog med butikchefen om, hvordan butikken skal leden, så den altid er tip top salgsklar. Stillingen som souschef er en rigtig god udviklingsstilling, hvis du går med drømme om en dag at blive butikschef i fakta.  

læs mere
søg ledige stillinger

 

 

bliv butikschef.

Som butikschef har man det overordnede ansvar for butikken, herunder vagtplanlægning og ledelse af butikkens 20-30 medarbejdere, så butikken altid er tip top salgsklar. Og med en omsætning på omkring 30 mio. kr. om året, er det en.  

læs mere
søg ledige stillinger

 

 

fakta om fakta.

Fakta er en af Danmarks største discountkæder og vi vokser stadig. Det hele begyndte i 1981 med en butik i henholdsvis Århus og Fredericia.

I dag er der 430 butikker som er spredt ud over hele landet. Alle danskere kender vores butikker, og vi er 8500 medarbejdere som hver dag kæmper for at give vores kunder bedre mulighed for at handle deres dagligvarer – på en nem måde. Vi vil gerne være Danmarks flinkeste discountkæde – og vi er godt på vej.